Papptak Täby

Scandinavian Tak & Bygg AB – papptak Täby

Takläggare med lång erfarenhet

Söker ni i Täby ett företag med kompetens inom papptak så har ni kommit alldeles rätt! Scandinavian Tak & Bygg AB är ett ungt företag, men med över 10 år i branschen och vi kan det här med tak på våra fem fingrar. För närvarande är det mest papptak vi är inriktade på. Utöver det här med tak så är vi även redo att utföra uppdrag från alla skeden av en byggnation oavsett hur komplext det är. Högkvalitativ service genomsyrar allt arbete som vi genomför. Behöver ert tak en besiktning? Även det är någonting som vi erbjuder.

Om oss

Under överinseende av en av de största takföretagen i Sverige har vi varit med och byggt objekt som Mall of Scandinavia, Life City, Karolinska sjukhuset, Nattugglan och Studenternas IP.

Om oss

Papptak

Även om vi just nu arbetar mest med papptak så kan vi även vara behjälpliga med andra slags tak. 

Kundservice

Ni kan lita på att få ett kvalitativt och hållbart utfört arbete som ni kan glädja er åt under många år framöver.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Till oss här på Scandinavian Tak & Bygg AB är ni alla välkomna, både privatpersoner och företagare, att höra av er när ni behöver hjälp med till exempel papptak eller byggtjänster. Vi vänder oss bland annat till er i Täby.

Kostnadsfri offert

Vad det kommer att kosta vill man förstås veta. Av oss får ni en gratis offert som på inget vis förpliktigar till någonting. Ni kan i lugn och ro fundera på om ni vill gå vidare och anlita oss eller inte.

Oberoende åsikt från en specialist

Vill ni få en besiktning av ert tak? Vi besiktigar ert tak och gör en oberoende bedömning av takets status.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Scandinavia Tak & Bygg AB

0734-22 12 42

info@scandinaviatak.se

Papptak Täby

Taket är en viktig del av en fastighets konstruktion. Oavsett om ni i Täby vill skaffa ett papptak, renovera det befintliga eller få en oberoende bedömning av ert tak, så hjälper vi er!

Varmt välkomna!

Kontakt